Vacature Heftruckchauffeur

Geschreven door op 7 december 2021

Wij zoeken een heftruckchauffeur. Kom jij ons team versterken? 

VS Apple Industries B.V. is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar de lekkerste appelproducten en vruchtenvullingen produceert. Dat doen we in een gloednieuwe productiehal met volautomatische verwerkingsprocessen en moderne technologie. Voeg daar een kleinschalig team en een informele sfeer aan toe en je hebt een uitdagende, dynamische werkomgeving.

Werkzaamheden heftruckchauffeur

Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor de ontvangst en opslag van grondstoffen, de toevoer aan het productieproces en de logistieke handelingen die met deze werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Je dient deze werkzaamheden op een zo effici├źnt mogelijk wijze uit te voeren binnen de regelgeving van VS Apple Industries ten aanzien van gedrag, veiligheid, Arbo en kwaliteit. Je werkt zelfstandig, erg nauwkeurig en precies en je houdt de werkplaats netjes en schoon.

De taken binnen deze functie zijn onder meer: 

  • Optimale aanvoer grondstof aan productie (continu├»teit en kwaliteit);
  • Laden en lossen van vrachtauto's incl. bijbehorende administratieve werkzaamheden (excell) waaronder ook eenvoudige kwaliteitscontroles, en alle voorkomende werkzaamheden in de productie zoals o.a. schoonmaken en terreinonderhoud.

Herken jij je in het volgende profiel? 

  • Mbo werk-denkniveau met grote affiniteit tot productie; 
  • Flexibele instelling; 
  • Geen 8 tot 5 mentaliteit; 
  • Bereid om de handen uit de mouwen te steken.; 
  • Beheersing van excell; 
  • Accuraat en klantvriendelijk zijn.

Heb je een geldig heftruckcertificaat en beheers je Excell? Heb je de middelbare school of een gelijkwaardige opleiding afgerond en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. 

Wij bieden:

Een fulltime functie voor bepaalde tijd (12 maanden) met de mogelijkheid dat de functie t.z.t. wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Een open en informele werksfeer. Als de samenwerking aan beide zijden bevalt, is er kans op een vast contract. Ben jij enthousiast, gedreven en proactief? Werk je graag in een team, maar evengoed zelfstandig? Neem contact met ons.