Certificaten

VS Apple Industries B.V. streeft altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit voor haar producten. Voedselveiligheid is daarbij een absolute randvoorwaarde. Om zowel de kwaliteit, versheid als voedselveiligheid te waarborgen, heeft VS Apple Industries B.V. diverse kwaliteitscertificaten:

 • FSSC22000-certificaat VS Apple Industries BV
 • SKAL-certificaat VS Apple Industries B.V. (2021);
 • Doorlopende toetsing

  Daarnaast controleert en toetst VS Apple Industries B.V. zijn producten doorlopend. Ons productieproces is geheel ingericht op voortdurende verbetering. Van deur tot deur zijn er continu kwaliteitsaudits en in het laboratorium van VS Apple Industries B.V. focussen onze productontwikkelaars zich, naast toetsing, volledig op de optimalisatie van de producten.

  Ingangscontrole en leveranciersselectie

  Om de kwaliteit van onze fruitbereidingen te waarborgen, verwacht VS Apple Industries B.V. ook van zijn leveranciers dat zij Global G.A.P.-gecertificeerd zijn en dat zij residu-analyses kunnen aantonen. Ook bezoeken onze keurmeesters toeleveranciers voor een beoordeling ter plaatse. 

  Traceerbaar en transparant

  Het productieproces van VS Apple Industries B.V. is volledig transparant. Onze verpakkingen, grondstoffen en eventuele hulpstoffen zijn eenvoudig te volgen.