Over VS Apple Industries B.V.

Uw partner in fruitverwerking

Al meer dan vijfentwintig jaar streeft VS Apple Industries B.V. naar de hoogst mogelijke kwaliteit op het gebied van fruitverwerking. Verwerkten wij bij de start van het bedrijf in 1990 nog voornamelijk appels voor de industriële en ambachtelijke bakker, inmiddels zijn wij met ons brede assortiment aan pure appelproducten, verse moezen en ambachtelijke fruitvullingen één van de meest vooraanstaande fruitverwerkers in Europa.

Kwaliteit en versheid

Onze producten worden voornamelijk afgezet in de ambachtelijke bakkerij, industriële bakkerij en de zuivelindustrie. Om de versheid van ons product te waarborgen, leveren wij alle versproducten uitsluitend op order. Deze werkwijze vergt een hoge mate van flexibiliteit in de organisatie, maar staat garant voor een hoog en consistent kwaliteitsniveau.

Exclusieve recepturen en logistiek

VS Apple Industries B.V. beschikt over een moderne productieomgeving met volautomatische verwerkingsprocessen. Met een sterke focus op kwaliteit investeren wij doorlopend in innovatie, wat zorgt dat wij in staat zijn om exclusieve recepturen in vrijwel ieder volume te leveren. Ons eigen geconditioneerde vervoer bezorgt uw order op de juiste plaats.